Skip to main content

Wij zijn aant
Waak

Over ons

Sinds 2016 je favoriete meubelmakers.
Van een voetenbankje voor je oma tot de totale inrichting van je restaurant, bar of huis. Wij maken maatwerk voor iedere vraag. Kunnen we iets voor jou betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs bij onze werkplaats.

Over ons

Ewoud Verelst

Ewoud, de eigenaar van WAAK Meubelmakers. Als ondernemende geest en vakkundige meubelmaker staat hij aan het roer van dit bedrijf. Met Ewoud als aanspreekpunt van WAAK Meubelmakers kun je altijd rekenen op een persoonlijke benadering en uitstekend advies. Hij luistert aandachtig naar jouw wensen en denkt creatief en oplossingsgericht met je mee. Geen uitdaging is te groot, en hij neemt de tijd om de perfecte oplossing te vinden die naadloos aansluit bij jouw stijl en behoeften. Als vakman in hart en nieren, is Ewoud altijd op zoek naar innovatieve technieken en materialen om de meubelcreaties naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ondernemende geest staat hij open voor nieuwe uitdagingen en zorgt hij ervoor dat WAAK Meubelmakers altijd voorop blijft lopen in de branche. Kortom, met Ewoud aan het roer ben je verzekerd van een meubelmaker die niet alleen vakmanschap en passie in zijn werk legt, maar ook een ondernemende mindset heeft. Of je nu op zoek bent naar maatwerk meubels voor je huis of je bedrijf, bij WAAK Meubelmakers ben je in goede handen. Jouw meubelwensen worden hier werkelijkheid, met oog voor detail en liefde voor het ambacht.

Wouter van der Ploeg

Wouter, de meubelmaker met een ongeëvenaarde passie voor ambacht. Met zijn vakkundigheid en geduld weet hij elk meubelstuk tot in de kleinste details te perfectioneren, Wouter heeft een scherp oog voor detail en zorgt ervoor dat elk stuk een unieke uitstraling krijgt. In de werkplaats, omringd door hout en gereedschap, komt zijn vakmanschap tot leven. Hier ziet men hem in zijn element, waar hij met liefde en toewijding de mooiste meubels vervaardigt. Maar ook op locatie toont hij zijn expertise, hij weet als geen ander hoe belangrijk het is om rekening te houden met de omgeving waarin het meubel zal schitteren. Met een hart vervuld van liefde voor het vak en een onverzadigbare drang om prachtige meubelstukken te creëren, is Wouter een ware kunstenaar in zijn branche. Of het nu gaat om een maatwerk eettafel, een elegante kast, of een comfortabele loungebank, hij weet met zijn ambachtelijke skills en creatieve geest de dromen van zijn klanten werkelijkheid te maken.

Vanuit onze werkplaats in Groningen realiseren wij dromen.

Bel, mail of app ons maar snel.

Tafels | Keukens | Stoelen | Dromen | Meubels | Keukens | Stoelen | Dromen | Meubels | Tafels |